Oplægning af bukser og andre forandringer

Skal du have foretaget ændringer af dit tøj? Hos Djurhuus skrædderi foretager vi ændringer af alle typer tøj til både herrer og damer. Har du f.eks. et særligt jakkesæt, hvor bukserne eller ærmerne er for lange, eller har det  behov for taljering for at sidde optimalt? Eller har du en kjole med, som skal sys ind, før den sidder helt perfekt? Måske vil du have ændret på din galla- eller brudekjole?

Vi tilgår alle klæder med detaljerig sans og med stolthed for vores gamle håndværk. Hos Djurhuus skrædderi giver vi både designmæssige råd og lytter til dine ønsker ved f.eks. oplægning af dine bukser.

Ændringer af tøj? Omsyning- og oplægning af bukser

Djurhuus skrædderi udfører alle slags opgaver, der omhandler tilpasninger og forandringer på tøjet. Det gælder både, når tøjet skal lægges ind eller ud – skal lægges op eller ned – eller du skal have tilføjet nye designmæssige detaljer på dit favorittøj. Kort sagt, så går vi til enhver skrædderopgave med faglig ekspertise og respekt for det enkelte klæde.

Kig forbi en af vores butikker så vi kan rådgive dig omkring forandringer og andre særlige ønsker. Vi gør alt hvad vi kan, for at have dit tøj klar i god tid før dagen, hvor du skal bruge det.

​Sy kjole ind? Lægge bukser ind? Ændre gallakjole?

Ofte er der al for meget dyrebart og unikt tøj, der glemmes og gemmes på den bagerste bøjle i garderoben. Og ofte er det ganske få ændringer, der kan gøre tøjet moderne og smagfuldt igen. Kom ned med dit ældre business jakkesæt ved oplægning af bukser, få syet din kjole eller bukser ind, så de igen bliver moderne med den rette pasform. Det er ganske få ændringer, der skal til før, at du igen kan se kvaliteten ved et godt stykke designtøj.

Så skal du have klaret oplægning af bukser eller andre ændringer? Kig forbi vores butik med dit tøj og del dine tanker – vi har til huse på Frederiksberg i vores butik Falkonér Allé.​

Tid til en tøjforandring? Kontakt Djurhuus skrædderi

Skal du have udført en forandring, så kig forbi et af vores to skrædderier. Du kan ringe og aftale en tid, hvis du vil være sikker på ikke at vente:

Djurhuus Skrædderi, Falkoner Allè 98, 2000 Frederiksberg, tlf.: 26 22 68 88

Skriv til os

Vi er et team af 7 dygtige skræddere, der har mere end 16 års erfaring som vi flittigt bruger til hver eneste opgaver vi modtager.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Lene Gulddal

Meget dygtige og kompetente medarbejdere der gør alt hvad de kan, og mere til, for at få "vores" tøj færdig til tiden. Tak for Jer. 

Om os

Djurhuus Skrædderi og Systue v/Kristine Djurhuus

Tlf.: 26 22 68 88

E-mail: kontakt@djurhuusskraedderi.dk

Falkoner Allé 98, 2000 Frederiksberg

CVR: 27416187 

Åbningstider

Mandag: 12.00 - 17.00

Tirsdag: 10.00 - 17.00

Onsdag: 10.00 - 17.000

Torsdag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag og søndag: Lukket​