Skræddersyet kjole? Vi syer din drømmekjole

Skal du bruge en helt særlig skræddersyet kjole til årets event? Eller har du længe gået med en speciel kjoledrøm I tankerne, som du nu har besluttet dig for at bringe frem I verden? Djurhuus skrædderi er din professionelle skrædder, der gør din kjoledrøm til virkelighed.

Vi kan tilgå en skræddersyet kjole på flere måder. Vi lytter først og fremmest til vores kunder, hvorefter vi sammen finder inspirationsmateriale at arbejde ud fra, så vi alle ved, hvor vi er på vej hen. 

Vi kan fx starte arbejdet med en skræddersyet kjole ud fra inspirationsbilleder eller med udgangspunkt I en kjole, som du har. Så har vi både et fælles udgangspunkt og den samme forventningshorisont.

Skræddersyet brudekjole til den store dag

Det vigtigste stykke tøj I livet, er for de fleste kvinder, nok brudekjolen til den store bryllupsdag. Hos Djurhuus skrædderi er vi med på råd fra dag ét. Vi sørger for at tage mål, imødegår dine ønsker, rådgiver ud fra din figur og sørger for at holde dig orienteret igennem hele skrædderprocessen. Skal du have en skræddersyet kjole?

Kig ind I en af vores butikker og fortæl om dine drømme og ønsker. Vi lytter, skaber tryghed og udfører professionelt og unikt skrædderarbejde, så du kan stråle på den store dag. Vi har to butikker på Frederiksberg, som du selvfølgelig altid er velkommen til at komme forbi.

Djurhuus skrædderi – skræddersyet kjole og selskabstøj

Vi udfører skrædder- og syopgaver af alt finere selskabstøj. Vi kan skræddersy dit tøj fra bunden, hvor vi går I tæt dialog om din kjole og om designet af dit kommende outfit. Har du allerede en kjole, hvor du gerne vil have påført nye detaljer? Læs mere om skrædderændringer af tøj her

Kontakt os

Har du brug for en brudekjole eller en ny gallakjole til den næste fest, så kig forbi til en personlig snak omkring skræddersyet kjole I en af vores to butikker. Du kan ringe og aftale en tid, hvis du vil være sikker på ikke at vente.

Djurhuus skrædderi, Falkoner allè 98, 2000 Frederiksberg, tlf. 26 22 68 88

Vi glæder os til at tage imod dig.​

Skriv til os

Vi er et team af 7 dygtige skræddere, der har mere end 16 års erfaring som vi flittigt bruger til hver eneste opgaver vi modtager.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Lene Gulddal

Meget dygtige og kompetente medarbejdere der gør alt hvad de kan, og mere til, for at få "vores" tøj færdig til tiden. Tak for Jer. 

Om os

Djurhuus Skrædderi og Systue v/Kristine Djurhuus

Tlf.: 26 22 68 88

E-mail: kontakt@djurhuusskraedderi.dk

Falkoner Allé 98, 2000 Frederiksberg

CVR: 27416187 

Åbningstider

Mandag: 12.00 - 17.00

Tirsdag: 10.00 - 17.00

Onsdag: 10.00 - 17.000

Torsdag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag og søndag: Lukket​