Skræddersyet tøj - Nysyning fra bunden​

Hos Djurhuus Skrædderi laver vi både skræddersyet tøj helt fra bunden samt nye versioner af eksisterende tøj. Vi hjælper dig med både design, mønster og selve syningen af helt nye og stilede kreationer, hvis du ønsker dig en nysyning.

Kom ned med det jakkesæt, den kjole eller hvad det kan være, som du gerne vil have lavet en ny version af eller medbring inspirationsbilleder, som vi kan kigge på, og sammen finde ud af et mønster, som du vil blive glad for.

Djurhuus Skrædderi udfører skræddersyet tøj fra begge vores butikker på Frederiksberg.

Skræddersyet tøj – få syet en ny version af dit yndlingstøj eller giv de gamle klæder et nyt liv

Det er trist, når yndlingstøjet må give fortabt til slid og tidens skrammer. Er yndlingskjolen ved at være slidt, eller bør jakkesættet, der bare sad så godt udskiftes? Det behøver ikke at være enden. Skræddersyet tøj, der fabrikeres efter mønstret fra de gamle favoritter, kan give det gamle tøj et nyt liv.

Hos Djurhuus Skrædderi kan du komme ned med det pågældende stykke tøj, så sørger vi for at lave en skræddersyet version magen til, som passer dig helt perfekt. Vi er kendt for vores grundighed og klassiske udførelse af syhåndværket. Derfor kan du altid være sikker på at få et kvalitetsprodukt med dig, når du vælger os til at udføre din skrædderopgave.

Dine helt egne designs – skræddersyet tøj

Hos Djurhuus Skrædderi hjælper vi dig også meget gerne med at lave skræddersyet tøj, som er helt unikt og dit eget. Hvis du har en ide om, hvordan du vil have det til at se ud, så kom meget gerne med inspirationsbilleder eller tegn det for os – vi hjælpe dig meget gerne med at få det ned på papir.

Når modellen og mønstret er på plads, så laves der en prøve i bomuldsstof, som du skal prøve på. Derefter retter vi bomuldsprøven til, og så laves det færdige tøj i det rigtige stof, som passer præcist til dine mål. De sidste tilretninger laves efter du har prøvet det færdige stykke tøj, så vi er sikre på, at tøjet sidder nøjagtigt som du vil have det.​

Dialog omkring skræddersyet tøj – kontakt Djurhuus skrædderi

Processen tager mellem 3 og 6 uger, og så har du dit helt eget design, som er lavet professionelt og med øje for kvalitet og detaljer.

Kom ned i en af vores butik på Falkoner Allé (tlf. 26 22 68 88) og lad os tale om, hvordan du ønsker dit skræddersyede tøj.​

Skriv til os

Vi er et team af 7 dygtige skræddere, der har mere end 16 års erfaring som vi flittigt bruger til hver eneste opgaver vi modtager.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Lene Gulddal

Meget dygtige og kompetente medarbejdere der gør alt hvad de kan, og mere til, for at få "vores" tøj færdig til tiden. Tak for Jer. 

Om os

Djurhuus Skrædderi og Systue v/Kristine Djurhuus

Tlf.: 26 22 68 88

E-mail: kontakt@djurhuusskraedderi.dk

Falkoner Allé 98, 2000 Frederiksberg

CVR: 27416187 

Åbningstider

Mandag: 12.00 - 17.00

Tirsdag: 10.00 - 17.00

Onsdag: 10.00 - 17.000

Torsdag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag og søndag: Lukket​