Oplægning af bukser tilbydes

Skal dine bukser lægges op?

Det kan være svært at købe tøj, der passer 100 % i størrelsen, hvis man ikke har de standardmål, som tøjet i dag bliver syet ud fra. Det kan især være svært at købe bukser i den rette størrelse, for når de passer om livet, er buksebenene måske for lange.

Med oplægning af bukser kan du få lagt dine bukser op, så de passer perfekt i længden. Det kan for eksempel være dine jeans eller dine bukser til jakkesættet. Hos Djurhuus Skrædderi tilbyder vi oplægning af bukser og andre forandringer på tøj i vores to butikker på Frederiksberg. Vi har derfor en god beliggenhed, uanset om du kommer fra lokalområdet eller det øvrige København.

Vi har en høj faglig stolthed og fokus på detaljerne

Vi tilgår alle opgaver med en høj faglig stolthed for vores gamle håndværk samt en omhyggelig sans for detaljerne. Vi lytter til dine ønsker og giver også gerne designmæssige råd, hvis det ønskes.

Vi udfører altid vores arbejde i den bedst mulige kvalitet, så du er sikret et flot og professionelt resultat.

Giv nyt liv til dine gamle bukser

Har du et par gamle bukser i klædeskabet, som du aldrig går med, fordi buksebenene er for lange? Med vores oplægning af bukser kan du give nyt liv til dine gamle klæder – endda til en billig pris. Vi tilbyder også andre forandringer af tøj. Det kan for eksempel være, at du i samme omgang ønsker at få lagt ærmerne til blazeren op eller syet en kjole ind.

Vores priser på oplægning af bukser

Vores priser på oplægning af bukser starter fra kun 150 kr. Du er velkommen til at kontakte os eller kigge forbi for at få et skræddersyet tilbud. Har du flere bukser, der skal lægges op, kan du med fordel få det gjort på samme tid.

Vi bestræber os altid på at udføre hver enkelt opgave så hurtigt som muligt, samtidig med at vi sikrer en høj kvalitet i forhold til det færdige resultat. Inden du går herfra, aftaler vi, hvornår bukserne kan være færdige, så du kan komme og afhente dem igen.​

Skriv til os

Vi er et team af 7 dygtige skræddere, der har mere end 16 års erfaring som vi flittigt bruger til hver eneste opgaver vi modtager.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Lene Gulddal

Meget dygtige og kompetente medarbejdere der gør alt hvad de kan, og mere til, for at få "vores" tøj færdig til tiden. Tak for Jer. 

Om os

Djurhuus Skrædderi og Systue v/Kristine Djurhuus

Tlf.: 26 22 68 88

E-mail: kontakt@djurhuusskraedderi.dk

Falkoner Allé 98, 2000 Frederiksberg

CVR: 27416187 

Åbningstider

Mandag: 12.00 - 17.00

Tirsdag: 10.00 - 17.00

Onsdag: 10.00 - 17.000

Torsdag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag og søndag: Lukket​