Reparation af tøj på den rigtige måde

​Djurhuus skrædderi laver hovedsageligt professionelle reparationer og forandringer af al slags tøj. Vores tilgang til skrædderfaget er med et ærekært og kvalitativt fokus. Alle skræddere hos Djurhuus skrædderi er fagligt uddannede og udfører reparation af tøj ud fra de klassiske dyder indenfor skrædderi.

Vi tager os af alle typer reparation af tøj. Lige fra at sy en knap I, til at sy en ny lynlås I bukser og jakker eller omfattende reparation af pels. Intet er hverken for småt eller stort.

Kig forbi en af vores butikker og få udført en professionel reparation af dit tøj.

Djurhuus skrædderi – reparation af al slags tøj

Hos Djurhuus skrædderi ved vi, at alle indleverede stykker tøj har særlig betydning for vores kunder. Derfor sørger vi også altid for at beskrive reparationsprocessen, så alle er med på de forskellige skridt ved en tøjreparation. Som udgangspunkt kigger vi på al slags tøj, og vi tager imod alle de tøjtyper, som vores symaskiner kan tilgå.

Reparation af al slags tøj hos djurhuus

Skal du have lappet skindbukserne? Syet kjolen ind? Ordnet en reparation af din pels? Eller skiftet lynlåsen på en af dine dyre jakker? Så kom ind i en af vores butikker. Vi tager os af reparation af al slags tøj, så din kære ejendel igen kan passe og tages I brug.

Professionel reparation af tøj

Hos Djurhuus skrædderi påtager vi os alle typer skrædderopgaver med lige stor faglighed. Du er altid velkommen til at komme ind I en af vores butikker med dit beskadigede klæde. Vi står for reparation af al tøj og garanterer faglig ekspertise og kvalitet.

Skal du have udført en reparation af dit tøj? Kig forbi et af vores to skrædderier. Du kan ringe og aftale en tid, hvis du vil være sikker på ikke at vente:

Djurhuus skrædderi, Falkoner allè 98, 2000 Frederiksberg, tlf. 26 22 68 88​

Skriv til os

Vi er et team af 7 dygtige skræddere, der har mere end 16 års erfaring som vi flittigt bruger til hver eneste opgaver vi modtager.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Lene Gulddal

Meget dygtige og kompetente medarbejdere der gør alt hvad de kan, og mere til, for at få "vores" tøj færdig til tiden. Tak for Jer. 

Om os

Djurhuus Skrædderi og Systue v/Kristine Djurhuus

Tlf.: 26 22 68 88

E-mail: kontakt@djurhuusskraedderi.dk

Falkoner Allé 98, 2000 Frederiksberg

CVR: 27416187 

Åbningstider

Mandag: 12.00 - 17.00

Tirsdag: 10.00 - 17.00

Onsdag: 10.00 - 17.000

Torsdag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag og søndag: Lukket​