Skræddersyet jakkesæt – helt fra bunden

Til både mænd og kvinder

Hos Djurhuus skrædderi laver vi jakkesæt skræddersyet helt fra bunden efter dine mål og ønsker. Vi kan lave et helt sæt – bukser, skjorte, vest og jakke – helt efter dine personlige behov. Du kan finde os på Frederiksberg nær København, hvor vi har en afdeling Falkoner Allé.

Vi lytter til dine behov, når du skal have et skræddersyet jakkesæt

Det er klart, at når man køber et skræddersyet jakkesæt, så skal det ikke bare sidde perfekt – det skal også have præcis de detaljer og det design, som du ønsker dig. Hos Djurhuus skrædderi går vi i dialog med vores kunder for at være sikre på, at vi rammer præcis de udtryk og detaljer, som du har behov for.


Vi laver altså dit skræddersyede jakkesæt ud fra dine individuelle ønsker og behov og udfører arbejdet efter traditionelle metoder. Vi laver alt vores håndværk efter bogen – også de syninger, der ikke er synlige.

Pris og tidshorisont på et skræddersyet jakkesæt

Det er klart, at det er meget individuelt hvad et skræddersyet jakkesæt både koster og tager af tid at lave. Derfor vil vi altid opfordre til, at du kommer ned i butikken, så vi kan tale skrædderopgaven igennem og tage mål og give dig et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

At lave tøj helt fra bunden vil altid tage lidt længere tid, end hvis det blot er tøj, der skal forandres. Derfor skal du regne med, at et jakkesæt, som er skræddersyet fra bunden, har 3-6 ugers leveringstid.

Skræddersyet skjorte, der sidder som den skal

Alle har en favoritskjorte, der sidder som den skal under jakken. Kom ned til Djurhuus skrædderi og lad os lave nye versioner af den, så du ikke skal undvære det gode design, når den oprindelige skjorte bliver slidt. Har du desuden skjorter – eller andet tøj – der skal tilpasses, så læs mere om reparationer og tilpasninger her.

Har du nogle spørgsmål vedrørende at få lavet et skræddersyet jakkesæt fra bunden eller til vores priser, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 53 82 68 88 og 26 22 68 88. Du kan også skrive til os på kontakt@djurhuusskraedderi.dk eller ved at benytte dig af vores kontaktformular.

Kontakt Djurhuus omkring skræddersyet jakkesæt

Skal du have et skræddersyet jakkesæt eller en skjorte, så kig forbi et af vores to skrædderier. Du kan ringe og aftale en tid, hvis du vil være sikker på ikke at vente:

Falkoner Allé, tlf. 26 22 68 88​​

Skriv til os

Vi er et team af 7 dygtige skræddere, der har mere end 16 års erfaring som vi flittigt bruger til hver eneste opgaver vi modtager.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Lene Gulddal

Meget dygtige og kompetente medarbejdere der gør alt hvad de kan, og mere til, for at få "vores" tøj færdig til tiden. Tak for Jer. 

Om os

Djurhuus Skrædderi og Systue v/Kristine Djurhuus

E-mail: kontakt@djurhuusskraedderi.dk

CVR: 27416187 

Falkoner Allé

Åbningstider på Frederiksberg:

Mandag: 10.00-17.00
Tirsdag: 10.00-17.00
Onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-17.00

Falkoner Allé 98, 2000 Frederiksberg

Tlf.: 26 22 68 88